دکتر ابراهیم رضایی در گفت وگو با اسپوتنیک درباره سفر رییس جمهوری آمریکا به عربستان سعودی افزود: جو بایدن رویاهای خود را گفت آنها چون منافع خود را مقابل منافع جمهوری اسلامی را می بینند باید مقابل ایران، چین و روسیه چنین حرف هایی را بزنند.
رضایی اظهار داشت: به نظر من نباید توجه چندانی به این حرف ها داشت به خصوص که این حرف ها را در جمع کشور های سعودی گفته شده است و برای خوشایند آنهاست تا آمریکایی ها بتوانند مانند سنوات گذشته بار دیگر این گاو شیرده را بدوشند.
وی خاطر نشان کرد: این حرف ها بیشتر برای آمریکایی ها مصرف کاسبانه دارد، این حرف ها برای منفعت بیشتر و برای غارت بیشتر منافع کشور های عربی بیان می شود.
رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه همچنین درباره روابط ایران و روسیه تاکید کرد: ما در حال توسعه روابط خود با روسیه هستیم ما با روس ها در حوزه بینالمللی، منطقه ای و مبارزه با تروریسم مواضع بسیار نزدیک و مشابهی داریم و همکاری های خوبی نیز میان دو کشور وجود دارد.
رضایی تصریح کرد: رویکرد دولت سیزدهم این است که این روابط نزدیک و خوب در حوزه اقتصادی هم تعمیم و توسعه پیدا کند سطح روابط اقتصادی ما با روسیه اکنون راضی کننده نیست در سفر سال گذشته سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری به روسیه توافق شد که میزان مبادلات از ۴ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار ارتقا پیدا کند هم روسیه در ایران سرمایه گذاری خواهد کرد و هم صادرات ما به روسیه افزایش پیدا می کند.
وی ادامه داد: البته این ظرفیت وجود دارد که تا ۲۰ میلیارد دلار نیز این روابط توسعه پیدا کند، ظرفیت بیشتر نیز وجود دارد اما نیازمند مراودات بیشتر و تبادلات بیشتر هیات های اقتصادی دو کشور است که در چند ماه گذشته شاهد گسترش چشمگیر آن بودیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مهمترین مانع در روابط ایران و روسیه را ضعف زیرساخت ها دانست و اهمیت هر گونه نقشه راه میان دو کشور را توسعه زیر ساخت ها توصیف کرد و اظهار داشت: مهمترین مانع یا نخستیین کار برای توسعه روابط در حوزه زیرساخت هاست.
رضایی افزود: زیر ساخت های حمل و نقل ما باید ارتباط با روسیه را به صورت مستقیم و به دور از کشورهای ثالث برقرار کند.
وی تصریح کرد: همه مسیر های ارتباط میان ایران و روسیه باید برقرار شود، هم مسیر ریلی که نیازمند تامین و ایجاد خط آهن رشت _ آستارا است، هم مسیر دریایی که نیازمند کشتی های رو _ رو بین ایران و روسیه از طریق دریای خزر است، هم مسیر هوایی و هم مسیر زمینی که باید مشکلات آن از طریق آذربایجان و ارمنستان حل شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به طور کلی به این مفهوم که تمام زیر ساخت های ارتباط میان دو کشور باید فراهم شود اگر زیر ساخت های این موضوع فراهم باشد هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی در دو کشور این امکان را برای افزایش روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور پیدا خواهند کرد.