دکتر ابراهیم رضایی درباره حوادث پس از درگذشت مرحومه مهسا امینی افزود: فوت یک دختر جوان برای هر کسی که بویی از انسانیت برده باشد سخت و ناراحت کننده است اما تغییر آرایش موجود از فضای مطالبهگری به اعتراض و اغتشاشات و پس از آن حرکت تروریستی مانند زاهدان نشان میدهد که دشمن برنامه منسجمی برای مقابله با نظام در این برهه داشت.
رضایی با بیان اینکه البته این تغییرات صرفاً در کف خیابان و خشن شدن اعتراضات نبود، گفت: شاهد آن هستیم که گروه های سایبری منافقان آلبانی نشین و برخی سلطنت طلبان نیز شروع به دامن زدن به آتش اعتراضات کردند. برخی اکانت های منافقان و ربات های مجازی آنها در یک روز ۱۴۰۰ توئیت منتشر کرد که بخشی از ترند شدن اغتشاشات اخیر حاصل استفاده از این ربات هاست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تفاوت این ماجرا با اعتشاشات گذشته بیان کرد: نقطه تمایزی که در این اغتشاشات شاهد هستیم حضور فعال سلبریتی ها و به نوعی ملتهب کردن این فضا توسط این گروه است چرا که ما در اعتراضات سابق شاهد اعتراض این گروه ها مانند سایر اقشار جامعه بودیم اما حضور پررنگ اینها در اغتشاشات اخیر حاکی از یک برنامه ریزی عملیاتی مدون است.
رضایی درباره علت حضور سلبریتیها در این اغتشاشات، خاطرنشان کرد: این موضوع سناریوی جدید اصلاح طلبان است که میخواهند حرف خود را از زبان سلبریتیها بازگو کنند تا کمتر به جریان سیاسی آنها خسارتی وارد شود این موضوعی است که سعید حجاریان در سال ۹۷ مطرح کرد و گفت ما باید حرفمان را از زبان سلبریتی ها بازگو کنیم.
وی با اشاره به اینکه سلبریتیها به علت اینکه دارای سواد خاصی نیستند نمیتوانند به عنوان افراد مرجع مورد رجوع و لیدر قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: مثلا علی کریمی با این همه سر و صدایی که پدید آورد دارای مدرک دیپلم است. قدرت گیری چنین سلبریتیهایی دقیقا مشابه بلایی است که زلنسکی بر سر اوکراین آورد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره نحوه برخورد با سلبریتیهایی که در اغتشاشات نقش آفرینی، میکنند، گفت: به نظرم ما در مواجهه با سلبریتیهایی که این چنین گستاخانه مردم را به کف خیابان آوردند و فضا را ملتهب کردند یک وظیفه مقطعی و یک وظیفه راهبردی و اساسی داریم.
رضایی تاکید کرد: وظیفه مقطعی که در حال حاضر خواست بسیاری از افراد دغدغهمند و دلسوز انقلاب است برخورد قاطعانه و بدون اغماض با این گروه است. یک سلبریتی باید به این فهم برسد که نمیتواند از سفره مردم و انقلاب ارتزاق کند و هر گاه هم توانست برای گرفتن لایک و فالوئر به انقلاب لگد بزند و هیچ برخوردی با آنها نشود. دیگر مسائلی که در کوتاه مدت باید به آن توجه شود موارد مانند نظام مند کردن این گروه مانند دریافت مالیات است که به نوعی یک تبعیض علیه دیگر اعضای جامعه است.
رضایی در ادامه تشریح نوع برخورد با سلبریتیهایی نقش آفرین در اغتشاشات افزود: اما در بلند مدت به نظر می رسد ما نیازمند بازسازی ساختار فرهنگی کشور هستیم که این امر نیازمند یک برنامه ریزی و کارشناسی دقیق است که بخشی از آن به تنظیم و تصحیح رویکرد در این گروه هاست.
وی با بیان اینکه نباید از حرکت انقلابی برخی بازیگران و هنرمندان و ورزشکاران در دفاع از انقلاب در این چند روز غافل شد، گفت: چرا که برخی با وجود فشارهای متعدد و هر چند در خفقان و استبداد رای موجود در سلبریتی ها ممکن بود برایشان ایجاد هزینه کند از انقلاب دفاع کردند و این قابل تقدیر است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به نقش برخی از سیاسیون در حوادث اخیر، بیان کرد: البته این لگد زدن به سفره انقلاب صرفا مختص به سلبرتیها نبود بلکه برخی سیاسیون و کسانی که تا دیروز مسئول بودهاند و خود عامل وضع موجود تلقی میشوند در این ایام سعی کردند عاملی برای تشدید اغتشاشات و تنشها باشند. برخی از اینها به علت ساده لوحی و ساده اندیشی خود فکر می کنند که این اغتشاشات می تواند بستری برای احیای قدرت دوباره آنها شود در صورتی که آنچه در حال رخ دادن است، هدف قرار دادن اصل نظام است.