امروز: شنبه - 6 مرداد 1403

لینک کوتاه خبر:

https://dr-rezaei.com/?p=2743

گزارش هفتگی نماینده دشتستان (از ۱۱ تا ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۱)؛

توجه کافی به ایثارگری‌های کادر درمان نشده/ کشاورزان توان پرداخت هزینه‌های میلیونی کنتور را ندارند/گیسکان قطب گردشگری جنوب ایران

نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی به موضوعاتی همچون پیگیری مشکلات پمپ گاز برازجان، پیگیری مسائل مراکز سلامت بخش بوشکان، دیدار با کشاورزان کلمه و دیدار با تعدادی از نخبگان اشاره کرد.

ابراهیم رضایی در یادداشت هفتگی خود (۱۱تا ۱۷ تیر ماه) با عنوان “هفت نوشت” نوشت: روز شنبه (۱۱ تیر) در دفتر ملاقات‌های مردمی داشتم. پیگیر حل مشکلات و راه‌اندازی پمپ گاز برازجان شدم که گفتند به زودی راه‌اندازی می‌شود، تعطیلی آن در چند هفته اخیر باعث بروز نارضایتی در مردم شده است.

با رئیس سازمان نوسازی مدارس برای سفر وی به دشتستان هماهنگی کردم. تماس‌هایی با وزارتخانه‌های نفت و آموزش و پرورش راجع به برخی مشکلات داشتم.

توجه کافی به ایثارگری‌های کادر درمان نشده است

روز یکشنبه (۱۲ تیر) راهی بخش بوشکان شدم و به همراه جمعی از مدیران شهرستان و بخش ضمن بازدید از مراکز جامع سلامت در طلحه، بوشکان و کلمه از زحمات و ایثارگری‌های کادر بهداشت و درمان قدردانی کردیم، در سی ماه گذشته جان‌فشانی کردند و در عوض توجه کافی به آنان نشد.

در مسیر برگشت از بوشکان به کلمه یکی از اهالی روستای احمدی جلوی ما را گرفت و راه نامساعد روستا را نشانم داد. همان‌جا با راهداری تماس گرفتم. گویا ماشین‌آلات خراب شده و کار به تاخیر افتاده بود. قول دادند که از هفته آینده کار را از سر بگیرند.

اهالی روستای شاه‌پسرمرد هم خبر دادند که بیش از یک ماه است که آبی به آنجا نرسیده است به این روستا با تانکر آب رسانی می‌کنند و همان تانکر هم دیگر نرفته است از آبفا پیگیری کردم.

کشاورزان توان پرداخت هزینه‌های میلیونی کنتور را ندارند

ظهر بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد کلمه با تعدادی از کشاورزان شریف این شهر در مورد هزینه بالای کنتورهای هوشمند جلسه کوتاهی داشتم، قول دادم که پیگیری کنم، کشاورزان بی‌بضاعت ما توان پرداخت هزینه‌های چند ده میلیونی بابت یک کنتور را ندارند.

بعد از ظهر با شوراهای شهرهای کلمه و بوشکان جلسه داشتم، اعضای شوراها مسائل و مشکلات مردم و شهرهای خود را مطرح کردند، آب و راه در راس مطالبات آنان بود. در دفتر کلمه میزبان تعدادی از مراجعه‌کنندگان و نخبگان بخش بودم.

در تماس با مدیرعامل آب منطقه‌ای آخرین وضعیت لایروبی کانال‌های زهکشی حوزه زیارت و بنار را جویا شدم که گفتند به زودی آغاز می‌شود در گفت وگو با مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان آخرین وضعیت طرح توسعه شهرک صنعتی برازجان را مرور کردیم.

تعداد زیادی از روستاهای بخش ارم آب آشامیدنی سالم ندارند

عصر از کلمه به تنگ ارم رفتم و در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه آب بخش ارم که با حضور مدیرعامل آبفای استان و مسوولان شهر و روستاهای بخش ارم برگزار شد، شرکت کردم. تعداد زیادی از روستاهای بخش ارم آب آشامیدنی سالم ندارند، توافقات خوبی صورت گرفت.

مردم شریف ارم به رغم کمبودها، نجیبانه مشکلات خود را مطرح می‌کنند و این مسوولیت ما را بیشتر می‌کند. از ارم به وحدتیه رفتیم و به همراه مدیرعامل آبفا از طرح آب‌شیرین‌کن این شهر بازدید کردیم.

طرح در مراحل نهایی است، پیمانکار قول داد که تا پایان تیر به بهره‌برداری برسد، هم‌اکنون مراحل تست خود را سپری می‌کند. قرار است که روزانه هفت هزار متر مکعب آب وارد شبکه کند.

بررسی راهکارهای صادرات و عرضه خرما

اواخر شب در جلسه بررسی مسائل خرما با حضور اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای دشتستان در وحدتیه و به میزبانی شورای این شهر شرکت کردم، دغدغه کشاورزان قیمت خرما در سال جاری بود. راهکارهای صادرات و عرضه خرما در داخل بررسی شد.

روز دوشنبه (۱۳ تیر) در دفتر شبانکاره با تعدادی از اهالی بخش از جمله جمعی از اعضای شوراها و دهیاران بخش دیدار کردم. از معاون حقوقی نیروی انتظامی موضوع برگزاری آزمون رانندگی در بخش‌ها را که به تازگی ممنوع شده پیگیری کردم در گذشته در بخش‌هایی همچون شبانکاره و ارم آزمون برگزار می‌شده و برگزاری نشدن آزمون مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است  قول دادند که حل کنند.

آنتن تلفن همراه روستای چاهدول راه اندازی شود

مساله آنتن تلفن همراه روستای چاهدول را نیز از مدیرکل ارتباطات استان پیگیری کردم که گفتند بخشی از تجهیزات نصب شده و در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

بعد از ظهر در دشتستان میزبان رئیس سازمان نوسازی و تجهیز و توسعه مدارس کشور بودیم. به همراه وی از تعدادی از مدارس تخریبی و نیازمند ساخت در شهرها و روستاهای بخش‌های آب‌پخش، شبانکاره، سعدآباد، ارم و بوشکان بازدید کردیم.

به همراه فرماندار و مدیران آموزش و پرورش دشتستان وضعیت وخیم مدارس تخریبی و امکانات ضعیف آموزشی شهرستان را برای رخشانی مهر تشریح کردیم. به علت پرواز وی وقت کم آمد و قرار شد که جلسه نهایی و تصمیم‌گیری را در تهران برگزار کنیم.

اول صبح روز سه‌شنبه (۱۴ تیر) به پژوهش‌سرای متقین برازجان رفتم و از اختتامیه جشنواره نوجوان خوارزمی بازدید کردم، نوجوانان دانش‌آموز ما کارهای ارزشمند و بزرگی انجام داده‌اند و به همت مدیران و معلمان پرتلاش خود جلوتر از سن‌شان حرکت می‌کنند دوست متخصصی به بنده گفت که برخی از ابتکارات این دانش‌آموزان در سطح پایان‌نامه کارشناسی ارشد است.

صبح و عصر در دفتر پذیرای تعدادی از مراجعه‌کنندگان از جمله چند تن از سرمایه‌گذاران بودم. با قرارگاه خاتم، تامین اجتماعی، بانک کشاورزی و … در مورد مسائل شهرستان تماس‌هایی داشتم. از آبفا در مورد آب روستای قلعه سفید پیگیری کردم. با معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره بازپرداخت تسهیلات و معاون وزیر راه و شهرسازی در مورد وضعیت حقوقی و معیشتی کارکنان این دستگاه تلفنی صحبت کردم.

فصل مشترک مشکلات بودجه است

روز چهارشنبه (۱۵ تیر) در دفتر میزبان تعدادی از مدیران استان و شهرستان از جمله کمیته امداد، پزشکی قانونی، بهزیستی، انتقال خون، آموزش و پرورش، برق و… بودم. فصل مشترک مشکلات بودجه است! در دیدار با مدیران دانشکده کشاورزی بر لزوم نقش‌آفرینی این مرکز مهم علمی و آموزشی در توسعه و حل مسائل دشتستان و استان در حوزه کشاورزی تاکید کردم.

شب توفیقی شد تا در خدمت جمعی از اعضای انجمن معتادان گمنام (NA) باشم. در مقابل بزرگی این مردان با اراده و قوی احساس کوچکی کردم. علاوه بر رهایی خود از چنگال اعتیاد، حالا بدون دریافت کمترین کمک دولتی، ۱۸ گروه فعال در دشتستان برای مقابله با اعتیاد تشکیل داده‌اند. حرف‌هایشان شنیدنی بود.

ابتدای صبح روز پنجشنبه (۱۶ تیر) به دعوت بسیج دانشجویی به دانشگاه خلیج فارس رفتم و در جلسه‌ای ۱۵۰ دقیقه‌ای شنونده نظرات و پاسخگوی سئوالات دانشجویان بسیجی بودم. سئوالات متنوع و البته در سطحی کلان و نشانگر دیدگاه موسع دانشجویان بود.

رییس دانشگاه هم گزارشی از تنگناهای مالی دانشگاه داد، باید فکری کرد. پیش از ظهر در دفتر نماینده محترم ولی فقیه در استان به همراه آیت‌الله صفایی، استاندار و معاونان و مجمع نمایندگان استان در جلسه شورای راهبردی استان شرکت کردم.

باید از فرصت فعلی نهایت بهره را برای توسعه استان ببریم

استاندار گزارشی از آخرین وضعیت استان و طرح‌ها ارائه دادند. همه متفق‌القول بودند که باید از فرصت فعلی نهایت بهره را برای توسعه استان ببریم. عصر و شب با تعدادی از نخبگان جلسه داشتم.

صبح جمعه (۱۷ تیر) به همراه فرماندار و تعدادی از مدیران شهرستان عازم منطقه گیسکان شدیم و از روستاهای لرده، جمغاری، ناخا و باغتاج بازدید کردیم. این منطقه محروم‌ترین منطقه استان بوشهر است چرا که راه، آب، گاز و امکانات ارتباطی و آموزشی ندارد، برق هم نصف و نیمه به آن رسیده است و بسیاری از اهالی برق ندارند. امکانات بهداشتی و درمانی آن هم بسیار ضعیف است.

توسعه نامتوازن و ناعادلانه کشور در چند دهه اخیر باعث شده تا بسیاری از ساکنان روستاها به شهر مهاجرت کرده و به قول یکی از اهالی از تولیدکننده به مصرف‌کننده تبدیل شوند. آنجا که زمانی قطب دامپروری و تولید گوشت و لبنیات بوده است، حالا تشنه و تشنه است.

در دو سال گذشته بر توسعه و حل مشکلات گیسکان ضداستعماری متمرکز بوده‌ام و موفق شده‌ایم اعتبارات خوبی برای توسعه آن جذب کنیم و انتظار داریم که امسال گشایش‌هایی ایجاد شود.

گیسکان قطب گردشگری جنوب ایران شود

تصمیمات خوبی اتخاذ شد. تاکید شد که در میان انبوه مشکلات این منطقه، راه اولویت دارد. گیسکان این گنج ناشناخته جنوب می‌تواند تبدیل به قطب گردشگری و نیز دامپروری جنوب ایران شود. در میانه تیرماه نماز ظهر و عصر را در هوای آزاد و بدون کولر اقامه کردیم. مسافت ۲۰ کیلومتری اما صعب‌العبور آن یک ساعت زمان برد.

عصر در فرمانداری دشتستان جلسه‌ای با حضور فرماندار و مدیرکل راهداری استان پیرامون راه‌های دشتستان برگزار شد، مشکلات مناطق و روستاهای مختلف شهرستان در حوزه راه مرور شد. با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته امید داریم که امسال شاهد اتفاقات مثبتی باشیم.

برچسب ها:

اخبارهای مشابه:

دیدگاه:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

آخرین مطالب: