امروز: شنبه - 6 مرداد 1403

لینک کوتاه خبر:

https://dr-rezaei.com/?p=16944

گزارش هفتگی نماینده دشتستان (از 1 تا 7 اردیبهشت ۱۴۰۳)؛

بازدید از صنایع موشکی و فضایی کشور/ اعتراض به هلدینگ خلیج فارس/ پیگیری رفع مشکلات واحدهای تولیدی دشتستان در گفتگو با وزیر اقتصاد و مديرعامل بانک صنعت و معدن

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گزارش هفتگی خود از بازدید از صنایع موشکی و فضایی کشور، اعتراض به هلدینگ خلیج فارس، پیگیری رفع مشکلات واحدهای تولیدی دشتستان در گفتگو با وزیر اقتصاد و مديرعامل بانک صنعت و معدن خبر داد.

دکتر ابراهیم رضایی در یادداشت هفتگی خود ( از 1 تا 7 اردیبهشت ۱۴۰۳) با عنوان “هفت نوشت” نوشت: روز شنبه (اول اردیبهشت) در دفتر تهران پذیرای مراجعه‌کنندگان بودم، بر روی دستور کار هفتگی مجلس هم مطالعه کردم.

با مدیرعامل هلدینگ غدیر در رابطه با ایفای مسئولیت اجتماعی سیمان دشتستان و با رئیس سازمان شهرداری‌ها در مورد کمک به شهرداری‌های دشتستان و با مدیرکل ارتباطات در مورد آنتن موبایل روستای ارغون گفتگو کردم، با معاونان وزرای کشور، جهاد و علوم نیز در مورد مسائل مردم تماس داشتم.

روز یکشنبه (دوم اردیبهشت) در صحن مجلس کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با رأی قاطع نمایندگان تصویب شد. این سازمان یادگار شهید فخری زاده و از جمله سازمان‌های پیش‌رو در تولید علم بوده است.

گفتگویی با معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد نطق اخیرم و پاسخ وی داشتم و تاکید کردم که عملکرد معاونت پارلمانی دولت به ضرر دولت است، این هنر نیست که معاون دولت در پاسخ به نطق دلسوزانه یک نماینده، او را متهم می‌کند.

ظهر به همراه تعدادی از کارآفرینان شهرستان به وزارت اقتصاد رفتیم و در جلسه با وزیر اقتصاد مشکلات واحدهایشان را بررسی کردیم، جناب وزیر دستوراتی برای رفع مشکل ایشان صادر کرد. از آقای وزیر بخاطر واگذاری اخیر و اینکه صنایع پتروشیمی استان بوشهر مکلف به حمایت مالی از یک تیم پایتخت شده‌اند انتقاد کردم و گفتم اینها برای کمک جزئی به یک تیم ورزشی یا مدرسه ما بهانه می آورند آن وقت هزاران میلیارد تومان برای یک تیم غیربومی هزینه می‌کنند و این بی‌عدالتی است.

بازدید از صنایع موشکی و فضایی کشور

از وزارت اقتصاد راهی وزارت دفاع شدم، به همراه اعضای کمیسیون امنیت ملی از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارتخانه بازدید کردیم. بازدید از آخرین دستاورد‌های فناورانه و دفاعی کشور در حوزه فضایی و موشکی غرورآفرین بود. خلاصه‌اش اینکه آنچه در وعده صادق نشان داده شد، یک دست‌گرمی و نشانی بسیار کوچک از توانایی موشکی ایران است، جمهوری اسلامی ایران به فضل الهی در آینده نزدیک به مدار ۳۶ هزار کیلومتری زمین خواهد رسید.

قدرت پدافندی کشور در این سال‌ها ارتقا یافته بطوری که از بسیاری از کشورهای رقیب قدرتمندتر و پیشرفته‌تر هستیم، در ساخت انواع موشک‌های بالستیک و کروز (با قابلیت نقطه‌زنی و قدرت تخریب بالا) و نیز سامانه‌های پدافندی و انواع پرتابگر تبدیل به یک ابرقدرت شده‌ایم.

عصر به دفتر برگشتم و با تعدادی از مراجعه‌کنندگان ملاقات کردم. شب با تعدادی از همکاران در رابطه با تشکیل فراکسیون نیروهای انقلاب در مجلس آینده همفکری کردیم.

اعتراض به هلدینگ خلیج فارس

روز دوشنبه (سوم اردیبهشت) در صحن مجلس جزئیات طرح تشکیل سازمان سپند طرح و تصویب شد. در ماده یک آن پیشنهاد گنجاندن نام شهید فخری زاده به عنوان موسس و معمار آن را مطرح کردم که با رای اکثریت نمایندگان تصویب شد، پس از طرح پیشنهادم به واگذاری یکی از تیم‌های پایتخت به هلدینگ خلیج فارس اعتراض کردم که واکنش‌های زیادی در پی داشت، در اینجا باید این نکته را عرض کنم که این اعتراض ورزشی نیست و ربطی به تیم مورد نظر و رنگ آن ندارد بلکه اعتراضی حقوقی و قانونی است چرا که بخش عمده فعالیت هلدینگ خلیج فارس در استان بوشهر است و این عین بی‌عدالتی است که سرمایه آن در تیم پایتخت هزینه شود، اگر قرار است که در ورزش هزینه کنند استان‌های بوشهر و خوزستان این میزبانان صنایع هلدینگ مستحق هستند، استان بوشهر هزاران باشگاه ورزشی و ده‌ها هزار ورزشکار در رشته های مختلف دارد چرا به این تیم‌ها کمک نمی‌کنند؟ بعلاوه هلدینگ خلیج فارس متعلق به بازنشستگان و… است و حق ندارند که با جیب بازنشستگان بیچاره تیم‌داری کنند و این بر خلاف اساس‌نامه هلدینگ است، اگر آقایان می‌خواهند از شر یک باشگاه خلاص شوند که نباید آن را در دامن هلدینگ تخصصی بیندازند، اصلاً چرا آن را به هواداران و پیشکسوتان باشگاه واگذار نمی‌کنند؟ از عموم مردم استان بابت حمایت‌هایشان در این قضیه تشکر می‌کنم.

با معاون توسعه وزیر دفاع در رابطه با مسئولیت اجتماعی شرکت سیمان دشتستان و استفاده از نیروهای بومی برای اداره آن گفتگو کردم. راجع به بودجه سال آینده با تعدادی از اعضای کمیسیون تلفیق صحبت کردم.

ظهر میزبان تعدادی از نخبگان بودم. بعد از ظهر در جلسه فراکسیون قرآن و عترت که به منظور تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان تشکیل شده بود شرکت کردم. سپس در جلسه هم‌اندیشی تاسیس فراکسیون وحدت نیروهای انقلابی مجلس دوازدهم شرکت کردم، مقرر شد که فراکسیونی با عنوان انقلاب اسلامی در مجلس دوازدهم تشکیل شود. به دفتر برگشتم و با تعدادی از مراجعه‌کنندگان ملاقات کردم. با رئیس سازمان منابع طبیعی کشور در مورد اجرای طرح‌های آبخیزداری در دشتستان و با رئیس سازمان جهاد کشاورزی در مورد آخرین وضعیت پروژه‌های کشاورزی شهرستان گفتگو کردم.

روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت) در صحن مجلس گزارش کمیسیون بهداشت در مورد کمبود و گرانی دارو و تجهیزات پزشکی قرائت شد همچنین گزارش تحقیق و تفحص کمیسیون کشاورزی مجلس در مورد عملکرد سازمان حفظ نباتات خوانده شد. این گزارش با رای موافق نمایندگان به قوه قضائیه ارسال شد. اصلاحات طرح‌های «مالیات بر عایدی سرمایه» و «ساماندهی اجاره بهای مسکونی» نیز تصویب شد.

ظهر به همراه جمعی از کارآفرینان بومی به بانک صنعت و معدن رفتیم و در جلسه با رئیس این بانک مشکلات واحدهای تولیدی ایشان بررسی شد. سپس جهت پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور به نهاد ریاست جمهوری رفتم، به مجلس برگشتم و با تعدادی از نخبگان بومی ملاقات کردم، روش‌های حل برخی مسائل را بررسی کردیم.

تماس‌هایی با سازمان شهرداری‌ها، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، نوسازی مدارس و معاون عمرانی استاندار در مورد مشکلات مردم داشتم.

روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) به فرودگاه مهرآباد رفتم و عازم بوشهر شدم و پس از حضور در جلسه ای در سپاه استان به دشتستان و شبانکاره رفتم و به همراه مسئولان شهر و دانشگاه علوم پزشکی از زمین‌های پیشنهادی برای احداث بیمارستان شبانکاره بازدید کردیم. بعد از ظهر تا شب با تعدادی از همکاران و نخبگان جلسه‌ای با موضوع ساختار دفتر نماینده در چهار سال آتی داشتم، تلاش خواهیم کرد که با بهره‌گیری از تجربیات چهار سال گذشته، چهار سال آینده حداکثر بهره‌وری و بازدهی را داشته باشد.

با مدیران وزارت کشور، وزارت ورزش، سازمان بهزیستی و سازمان شهرداری‌ها در ارتباط با مسائل مردم تماس داشتم.

روز پنجشنبه (ششم اردیبهشت) در دفتر و در سه نوبت صبح، عصر و شب با تعدادی از مدیران، اعضای شوراها و اقشار مختلف مردم ملاقات داشتم، مدیرکل بنیاد شهید گزارشی از فعالیت‌های این نهاد ارائه کرد. همچنین در جلسه دیگری با حضور رئیس و مدیر بیمارستان شهید گنجی آخرین وضعیت بیمارستان و مشکلات آن را بررسی کردیم، قرار شد که از وزارتخانه پیگیری کنیم.

با رئیس سازمان اورژانس کشور در رابطه با کمبود خودروی آمبولانس در دشتستان و لزوم تخصیص خودروهای جدید گفتگو کردم، گفتند که تعدادی وارد شده و قول دادند که دشتستان را در اولویت بگذارند.

با سازمان منابع طبیعی در مورد مطالبات مردم و با وزارت راه در مورد پروژه‌های مسکن تماس داشتم.

روز جمعه (هفتم اردیبهشت) پس از شرکت در نمازجمعه و پاسخگویی به سئوالات و مراجعات مردم، در دفتر با تعدادی از موکلان خود ملاقات کردم.

با مدیران منابع طبیعی، قوه قضائیه، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، تامین اجتماعی، شرکت پتروشیمی، بهداشت و نفت در مورد مشکلات مردم تماس داشتم. امام‌جمعه، بخشدار و شهرداران سعدآباد و وحدتیه و اعضای شورای وحدتیه در جلسه‌ای مشکلات و مطالباتشان را بیان کردند، با تعدادی از مدیران و مسئولان باشگاه‌های ورزشی و اصناف هم جلساتی داشتم و مشکلات آنها را پیگیری کردم.

جلسه دیگری هم با اعضا و برگزارکنندگان پویش ۴۸ – ۴۸ داشتم و راجع به چارچوب کار در دوره جدید همفکری کردیم.

در گفتگو با وزیر آموزش و پرورش در مورد فساد در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان تذکر دادم.

برچسب ها:

اخبارهای مشابه:

دیدگاه:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

آخرین مطالب: