امروز: شنبه - 6 مرداد 1403

لینک کوتاه خبر:

https://dr-rezaei.com/?p=6332

در بازدید از سد دالکی؛

نماینده دشتستان: اولویت تخصیص اعتبارات در دشتستان باید حل مساله آب باشد

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در بازدید از سد دالکی، رفع مشکلات آب این شهرستان را نیازمند تکمیل طرح‌های توسعه منابع آب و اصلاح الگوی مصرف دانست.

دکتر ابراهیم رضایی افزود: خوشبختانه کارگاه سد مخزنی دالکی با حداکثر توان خود در حال فعالیت است و پیشرفت های خوبی داشته است.

وی با ابراز رضایت از اقدامات اخیر این طرح اظهار کرد: تونل و فرازبند این سد که از جمله بخش های دشوار طرح است تکمیل شده و این موضوع از یک سو نشان دهنده پیشرفت طرح و از سوی دیگر ایجاد اطمینان از جلوگیری سیلاب ها است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جدی ترین مساله موجود در روند اجرایی سد دالکی تامین مالی طرح است. در صورتی که ما به عنوان مسئول این مشکلات را رفع کنیم، با توجه به توانمندی پیمانکار و نظارت کارفرما، این طرح طبق برنامه زمانبدی به پایان می  رسد.

وی بیان کرد: سد دالکی علاوه بر اینکه بزرگترین طرح عمرانی استان بوشهر است، مهم ترین طرح نیز می باشد. چرا که تامین آب، مساله اول و بزرگترین چالش شهرستان دشتستان و استان بوشهر است.

رضایی گفت: در خصوص تامین آب شرب و کشاورزی در استان نگرانی های وجود دارد و اولویت برنامه ریزی، تخصیص اعتبارات و اقدامات ما باید ناظر به حل مشکل بی آبی باشد. قطعاً ساخت سد دالکی علاوه بر حل مشکل آب در بخش هایی از شهرستان دشتستان، موجب رونق اقتصادی، کشاورزی و بهبود کیفیت زندگی، معیشت و رفاه مردم خواهد شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وظیفه داریم به عنوان اولویت در دشتستان به سد دالکی نگاه شود. در جایگاه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به طور مکرر از نهادهای مختلف از جمله وزرای سابق و فعلی نیرو، سازمان برنامه و بودجه، نهاد ریاست جمهوری و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا پیگیر موضوع این طرح بوده ایم و در سال ۱۴۰۱ نیز با جدیت بیشتری روند پیگیری را ادامه خواهیم داد.

رضایی طرح های در دست اجرای حوزه آب را امیدبخش توصیف کرد و گفت: آینده در خصوص تامین آب دشتستان روشن است اما ضروری است تا طبق برنامه ریزی های انجام شده پیش رویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در برخی موارد هزینه های کلانی انجام می شود اما به دلیل ناقص بودن طرح، مردم نتیجه نهایی را لمس نمی کنند. نمونه آن سد ارغون است که به رغم تکمیل بودن سد در یک سال اخیر، به دلیل تکمیل نبودن خط انتقال، مردم بهره ای از سد نبرده اند. سد شهدای ارم (سد تنگ ارم) نیز مشکلی شبیه به سد ارغون دارد و مردم نتیجه اقدامات را لمس نکرده اند.

رضایی با اشاره به تاثیر مثبت طرح های پیشین توسعه منابع آب استان بوشهر گفت: وجود سد رییسعلی دلواری مشکلات بسیاری را در دشتستان حل کرده است. نبود این سد به طور قطع موجب بیابانی شدن بخش های وسیعی از دشتستان و بروز چالش های جدی در حوزه های اقتصادی و امنیتی میشد.

وی افزود: این تجربه موفق باید توسعه پیدا کند و در سدهایی مثل دالکی تکرار شود. اگر این طرح ها به موقع و طبق برنامه پیش بینی شده به بهره برداری برسد، چالش های اصلی آب در شهرستان دشتستان رفع خواهد شد.

رضایی تصریح کرد: البته باید گفت که برای حل کامل مساله آب در شهرستان دشتستان به اقدامات دستگاه های دیگر نیز نیازمندیم. اصلاح زیرساخت های فرسوده آبرسانی، ساخت سازه های آبخیزداری به ویژه در دو بلوک ارم و بوشکان، ساخت مخازن آب، اجرا و تکمیل طرح اصلاح شیوه آبیاری نخیلات شهرستان دشتستان از این جمله اقدامات است.

وی افزود: تغییر و اصلاح الگوی مصرف آب در بخش شرب و کشاورزی که در حال حاضر شرایط مطلوبی ندارد نیز، در جایگاهی مهم تر از همه ی اقدامات مذکور باید قرار گیرد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: انجام همه اقدامات فوق می تواند موجب دستیابی به امنیت آب در شهرستان دشتستان شود.

برچسب ها:

اخبارهای مشابه:

دیدگاه:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

آخرین مطالب: